Haal je doelen met

Private coaching

Investeer in je gezondheid

Behaal je gezondheidsdoelen met private coaching

Wil je jouw persoonlijke doelen dit keer wel bereiken? Zoek je naar een effectieve manier om lekker te bewegen? Wil je een eigen trainingsschema én hulp bij je voeding? Of heb je een stok achter de deur nodig om gemotiveerd te blijven? Private coaching is precies wat je zoekt!

Ga je aan de slag met een ervaren coach van CrossFit Bergen op Zoom, dan krijg je niet alleen persoonlijke begeleiding voor je workouts, maar ook uitgebreid advies over voeding, supplementen en lifestyle. De trainingsmomenten plan je in samen met je trainer en zijn uiteraard één-op-één. 

Private Coaching is beschikbaar vanaf €45 per uur. Het is ook mogelijk om in tweetallen Private Coaching te krijgen. Bekijk alle tarieven.

 

CrossFit Bergen op Zoom - overhead squat coaching
CrossFit Bergen op Zoom - barbell lift

Maak kennis met

Onze private coaches

Peter

Coach

Koen

Coach

Sido

Coach

Mark

Coach

Meyke

Coach

Patrick

Coach

Karen

Coach

Erik

Coach

Zo werkt private coaching

Bij CrossFit Bergen op Zoom

Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek. We bespreken je doelstellingen, trainingservaring, voedingspatroon, lifestyle en eventuele blessures. Ook komen mogelijke obstakels die je voortgang kunnen belemmeren aan bod. 

Persoonlijk plan

Op basis van het eerste gesprek stelt de trainer een advies op. Wil je daarmee aan de slag en is er een klik tussen jou en de trainer? Dan spreken we een periode af en is het tijd om te starten!

Constante monitoring

Tijdens de trainingsperiode houdt de trainer jouw vorderingen goed in de gaten. Als het nodig is, wordt je schema aangepast om te zorgen dat jij je doelen haalt!

We werken graag met gemotiveerde mensen met concrete doelen. Wederzijds vertrouwen en de juiste klik tussen jou en je trainer is essentieel om je doelen te halen. Om een succesvolle samenwerking aan te gaan, moeten al deze ingrediënten aanwezig zijn. 

CrossFit Bergen op Zoom - max effort training
CrossFit Bergen op Zoom - Box step ups

Tijd voor actie

Gun jezelf een private coach!